Scheiden met een goed gevoel

Willen uw partner en u uit elkaar? Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis. Vaak is het moeilijk om met uw partner in gesprek te blijven. Ondertussen zit u wel met veel vragen: wat is het beste voor de kinderen? Hoe zit het met alimentatie? En wat gebeurt er met ons huis, ons spaargeld, de verzekeringen en eventueel ons bedrijf?

Het liefst gaat u in goed overleg uit elkaar. Maar hoe regelt u dat? Een scheidingscoach biedt uitkomst. In een vertrouwde sfeer luistert de coach naar beide partijen. Het gesprek met de scheidingscoach is niet sturend, maar wel wijzend. De oplossing houdt u zelf in de hand.

De scheidingscoach helpt u met bijvoorbeeld:

Het echtscheidingstraject bij de scheidingscoach richt zich op problemen en mogelijke oplossingen. Ook kijkt de coach samen met u naar de emotionele kant. Hebt u kinderen met uw partner? Dan kunt u de kinderen laten praten met een kindercoach. Dat is voor hen vaak prettiger omdat dat iemand is waar ze eerlijk tegen kunnen zeggen hoe ze de situatie ervaren. ​Zijn ze boos, verdrietig of in de war? De kindercoach helpt ze om te gaan met de emoties en leert kinderen hoe ze met u als ouder kunnen praten.     

Maak kennis met de scheidingscoach

Een scheiding is al vervelend genoeg. De juridische afhandeling en het maken van afspraken is gemakkelijker onder begeleiding van een onafhankelijke partij. Wilt u weten of een scheidingscoach iets is voor uw partner en u? Maak een terugbelafspraak met Kappelhof Advocaten.

Bel mij terug
Scheidingscoach, kindercoach, echtscheiding, scheiden, uit elkaar

Over Kappelhof Advocaten

De advocaten van Kappelhof hebben zich in de loop der jaren gespecialiseerd in echtscheidingen. Dat gaat verder dan juridisch advies, want de scheidingscoach kijkt ook wat er voor de kinderen geregeld moet worden en welke afspraken de partners met elkaar moeten maken. Een periode van scheiding is voor u al lastig genoeg. Daarom begeleiden we u uitgebreid en bouwen we een vertrouwensband met u op. Kom gerust een langs op ons kantoor in Delfzijl om kennis te maken, of laat u terugbellen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.